Ще споделя,само да почна да наливам аз,че оня беше нафиркал баката догоре.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кажете нещо хубаво за 159 (общи приказки)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Искам да те попитам нещо, извинете ме че не е много в темата, просто от любопитство. Как стоят нещата с данъците в държавата, в която живееш, за толкова мощна кола няма ли да са умопомрачителни?94' Fiat Punto 1.2 Rosso Swift
03' Alfa Romeo 156 SW 2.4 jtd Nero Metallico
Comment
-
http://www.calculator.bg/1/avtomobil_danak.html
Добре ,че се водя община Горна Оряховица
Ако беше Велико Търново данъка е с 100 лева по скъп от колкото в Горна. Иначе 377 лева за 154kw - 210hpAlfa Romeo 159 2.4JTDm Ti "Nero Carbonio" 154kw
Comment
-
Първоначално публикувано от Valenses Покажи съобщениеИскам да те попитам нещо, извинете ме че не е много в темата, просто от любопитство. Как стоят нещата с данъците в държавата, в която живееш, за толкова мощна кола няма ли да са умопомрачителни?156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщениеА защо си купуваш дизели във Финландия?
Там не съм бил, но в Канада и Русия никой не иска да чуе за тях. На студено бензина е много по-добър избор.
Но допускам, че сега ще ти заговорят за галактическите въртящи моменти на дизела
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщениеА защо си купуваш дизели във Финландия?
Там не съм бил, но в Канада и Русия никой не иска да чуе за тях. На студено бензина е много по-добър избор.Alfa Romeo GT 1.9 16v
Comment
-
Ако имаше по-хубава на салон и състояние бензинова,що не....причините са ми много,да избера точно тази,но това е друга тема.Тук отношението дизел/бензин е 50/50,поне района в който съм(южна Финландия)...нагоре вече може да е по-различно.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
Comment
-
Момчета,интересува ме нещо свързано със задното окачване на спортвагона.Има ли нещо общо със на 156/147...понеже почвам да намирам разни кусури и задницата не ме кефи, ниска ми идва.Явно са поомекнали пружинките(може и да не са само те)...та има ли нещо за което да се притеснявам или не е сложно.Последния път на 47цата за два часа смених и четирите пружини.
Търсих нещо по въпроса за задното окачване, но йок....нищо156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеМомчета,интересува ме нещо свързано със задното окачване на спортвагона.Има ли нещо общо със на 156/147...понеже почвам да намирам разни кусури и задницата не ме кефи, ниска ми идва.Явно са поомекнали пружинките(може и да не са само те)...та има ли нещо за което да се притеснявам или не е сложно.Последния път на 47цата за два часа смених и четирите пружини.
Търсих нещо по въпроса за задното окачване, но йок....нищоFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеИмат навика да ги трошат задните пружини, огледай дали са цели, смяната е неприятна историяLast edited by undy; d.m.y г., 13:49.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
Comment
-
Колеги, аз наскоро пък смених 4 пружини. Майсторът ми вика 4 от 4 такова нещо не бях виждал, така да ми идва кола. И предположих, че пружините са ми за смяна, защото започнах да закачам бордюра на паркинга като паркирам назад
sigpicAlfa Romeo 159 2.4 JTDm 210 hp , no dpf & egr
Comment
-
Първоначално публикувано от AHAHu Покажи съобщениеКолеги, аз наскоро пък смених 4 пружини. Майсторът ми вика 4 от 4 такова нещо не бях виждал, така да ми идва кола. И предположих, че пружините са ми за смяна, защото започнах да закачам бордюра на паркинга като паркирам назад
аз като видях едната и докато обиколих от другата страна и си викам "ако и другата е така,верно ще излезнат много кекави"....и като разбрах,че са и двете само се изхилих на глас....бахти макароните чупливи.Нищо ,сега с новите ще е бетон.
Добре,а нещо товарил ли си я,теглил ли си(ремърке или нещо подобно)😁156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
Comment
-
Е аз съм с малко дете и я понатоварвам от време на време, ама не е чак толкоз много. Такива екстри като ремаркета и тегличи нямам. Основната причина за скъсаните пружини са "хубавите" варненски улици - "гладък асфалт, не може да видиш нито една дупка, бабунка и т.н."sigpicAlfa Romeo 159 2.4 JTDm 210 hp , no dpf & egr
Comment
Comment